WELKOM IN ONZE WERELD

Onze stylisten werken met diverse eigentijdse materialen en volgen de laatste ontwikkelingen. Zo maken we, bijvoorbeeld, steeds meer gebruik van organisch- en gerecycled katoen en bamboe. Onze collectie is met zorg samengesteld met oog op comfort en duurzaamheid. We controleren alle producten zorgvuldig en garanderen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

VERANTWOORD GEPRODUCEERD

We hechten veel waarde aan een gezonde en verantwoorde productie. Als lid van de BSCI | Amfori committeren wij ons aan de plicht onze leveranciers te controleren op sociaal verantwoord ondernemen beginnende bij de 10 basisprincipes voor een veilige en verantwoorde werkomgeving.

 

Daarnaast produceren we zo veel mogelijk Oeko-tex® gecertificeerd en voorkomen we giftige stoffen in onze eindproducten en benodigde grondstoffen.

 

We proberen steeds meer van onze producten van verantwoorde grondstoffen te maken zoals ons bio katoen en bamboe assortiment. We gebruiken steeds vaker BCI katoen en zetten stappen naar hergebruik van grondstoffen.

EEN INSPIRERENDE COLLECTIE

Apollo kent een brede en gevarieerde collectie aan beenmode, huissokken en -sloffen, leuke accessoires voor feestelijke dagen en evenementen zoals kerstmis, sinterklaas en carnaval.

WAAR TE KOOP?

Je vindt de producten van Apollo in diverse winkels en online in binnen- en buitenland. Onze producten zijn o.a. te koop bij onderstaande retailers.